Antwerp geniet op het hoogste niveau: We staan verder dan verwacht

Antwerp geniet op het hoogste niveau: "We staan verder dan verwacht"

19-08-2017 23:31
3

Antwerp doet het voorlopig geweldig in de Jupiler Pro League. De promovendus won zaterdag zijn tweede uitmatch van het seizoen. Na de 1-2 zege op het veld van KV Mechelen stond Alexander Corryn met veel plezier Sporza te woord. 

Even leek Antwerp de zege nog uit handen te geven. Vlak voor affluiten scoorde KV Mechelen immers de 1-1. "Na die late tegengoal toch nog kunnen scoren en die overwinning pakken, ik denk dat er niks mooier is. De kopjes gingen naar beneden, maar we herpakten ons", aldus Corryn. 

Faris Haroun bezorgde Antwerp uiteindeijk de zege na een assist van Corryn, die in het verleden de kleuren van Malinwa droeg. "Het is persoonlijk altijd leuk om een assist te geven, maar speciaal is het niet. Of dat nu hier gebeurt of op Kortrijk, dat maakt geen verschil."

Antwerp zag wel Obbi Oulare uitvallen. "We rekenen op Obbi om de ballen vast te houden, dus we moesten een paar tactische aanpassingen doen. Deze week zullen we zien welke oplossingen er mogelijk zijn."

De volgende tegenstander is KV Oostende. "Dat zal ook niet gemakkelijk worden, maar we zijn goed begonnen aan de competitie. We staan verder dan verwacht en ik denk niet dat veel mensen dit vooraf gedacht hadden."

Lees ook: Van Damme geniet van Antwerpse zege: "Dit zijn de mooiste"