'Meer pech voor Sa Pinto, ook andere sterkhouder wil transfer'

'Meer pech voor Sa Pinto, ook andere sterkhouder wil transfer'

19-08-2017 08:25
5

Bij Standard is er nog werk aan de winkel. Dat bleek duidelijk in de met 0-4 verloren wedstrijd tegen Zulte Waregem. Bovendien gaat Ricardo Sa Pinto mogelijk één van zijn smaakmakers verliezen.

Junior Edmilson zou namelijk heel graag nog een transfer willen versieren. De flankspeler, die recent nog een belangrijk doelpunt maakte tegen Racing Genk, wil meerbepaald naar de Primera Division. Dat weet Sacha Tavolieri, een Franstalige journalist.

Het is evenwel niet duidelijk of Edmilson al contacten heeft met een bepaalde ploeg. Momenteel probeert hij via zijn makelaar nog een buitenlandse transfer te regelen. Die moet dan wel voltooid zijn voor 25 augustus, want Standard heeft zijn eigen transferdeadline in het leven geroepen voor Edmilson. Na die datum wordt hij niet meer verkocht, aan welke prijs dan ook. Volgens Tavolieri wacht Edmilson nu op een aanbod.

Standard zou in de laatste weken van de transferperiode wel eens klappen kunnen krijgen. Ook spits Ishak Belfodil aast namelijk nog op een transfer.