Witte rook: 'Club Brugge gaat transfer nummer tien vastleggen'

Witte rook: 'Club Brugge gaat transfer nummer tien vastleggen'

19-08-2017 07:42
4

Club Brugge gaat in de loop van zaterdag een transfer officialiseren, zo weet Het Laatste Nieuws. Het gaat om de centrale verdediger Saulo Decarli.

De laatste weken werd Club Brugge aan een resem namen gelinkt, vooral van aanvallende spelers. Krepin Diatta, Martin Benitez én Luis Sinisterra blijven in beeld. Toch haalt Club Brugge eerst een verdediger. Decarli komt momenteel uit voor Eintracht Braunschweig en heeft zijn medische testen al afgelegd.

Achterin wordt de concurrentie nu wel bijzonder groot bij Club Brugge, dat ook al Björn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain, Brandon Mechele, German Mera, Erhan Masovic en Timmy Simons heeft. Van Engels en Denswil wordt echter verwacht dat ze vertrekken, Mera moet zich nog aanpassen aan het Europese voetbal. Voor Simons was het de bedoeling dat hij enkel bij noodgevallen zou worden gebruikt, maar hij is nu quasi basisspeler.

De Zwitser zou naast kopkracht ook opbouwende kwaliteiten hebben, waar Club Brugge dringend nood aan heeft. Club zou anderhalf miljoen euro betalen voor Decarli, die voor drie seizoenen gaat tekenen.