Conte over Hazard: Dat is mijn grote zorg

Conte over Hazard: "Dat is mijn grote zorg"

18-08-2017 20:51

Na een nederlaag op de openingsspeeldag trekt Chelsea dit weekend naar Tottenham Hotspur. Net zoals tegen Burnley (2-3 nederlaag) moeten de Blues het (waarschijnlijk) stellen zonder Eden Hazard.

Een enkelblessure hield Hazard vorige week nog van het veld. Deze week speelde onze landgenoot al in een geheime oefenwedstrijd om te kijken hoe fit hij is. De test was positief, maar de kans dat Hazard dit weekend speelt in de Londense derby is klein. Dat kunnen we afleiden aan de woorden van Antonio Conte vrijdag op een persconferentie.

"Hazard is aan de beterhand, maar hij heeft tijd nodig om volledig fit te zijn. We moeten voorzichtig met hem zijn, dat is het beste voor hem. Op dit moment zijn er sommige spelers nog niet honderd procent fit. Ook met Alvaro Morata hebben we nog werk om hem volledig fit te krijgen."

"Mijn enige vrees is om spelers te vroeg te brengen en dat daarna hun blessure verergerd. Dat is mijn grote zorg." Roberto Martinez luisterde waarschijnlijk mee, want hij wil Hazard oproepen voor de komende interlands van de Rode Duivels. Conte ziet dat liever niet gebeuren.