Charleroi-spits helpt geruchten resoluut de wereld uit: ''Er is helemaal niets''

Charleroi-spits helpt geruchten resoluut de wereld uit: ''Er is helemaal niets''

18-08-2017 15:58
1

Charleroi kende met 9 op 9 een droomstart van de competitie. David Pollet vormt een belangrijke schakel in het elftal van Felice Mazzu. De succescoach hoeft ook niet te vrezen voor een vertrek van zijn spits.

Pollet wist in de eerste drie matchen al twee keer het net te vinden namens de Carolo's en werd plots in verband gebracht met een overgang naar Sivasspor. Volgens Turkse media had Sivasspor zelfs al een akkoord bereikt met de 29-jarige aanvaller. Pollet wees dat verhaal vrijdag echter resoluut naar het rijk der fabelen.

''Het is een vals gerucht'', liet Pollet vrijdag weten op een persconferentie richting het duel tegen Racing Genk. ''Ik heb alleen het Instagram-account van van de club geliked omdat mijn vriend Gohi Bi Cyriac daar een contract heeft getekend. Ik denk dat hier een amalgaam is gemaakt. Er speelt niets en ik heb niet de intentie om weg te gaan. Ik ben vol vertrouwen na onze sterke start en ik zal er alles aan doen om mijn persoonlijke doelstellingen en die van de club te bereiken'', noteerde La Dernière Heure de duidelijke woorden van Pollet.