Conte heeft nog altijd geen verlossend nieuws over revaliderende Hazard

Conte heeft nog altijd geen verlossend nieuws over revaliderende Hazard

18-08-2017 15:20

Op de tweede speeldag van de Premier League staat er direct een kraker op het programma: Tottenham Hotspur-Chelsea. Laatstgenoemde club hoopt zich in de Londense derby te herpakken na een dramatische seizoensstart. Dat zal echter nog altijd zonder Eden Hazard moeten gebeuren.

Antonio Conte gaf vrijdag een persconferentie in de aanloopp naar de clash tussen de twee belangrijke titelkandidaten. Uiteraard kwam daar ook de status van Eden Hazard ter sprake. De Italiaanse oefenmeester had nog geen goed nieuws te melden over de Rode Duivel. Conte meldde dat situatie van Hazard de goede kant op gaat, maar dat hij nog tijd nodig heeft om volledig fit te raken. We moeten geduld met hem hebben.''

Conte geeft daarmee te kennen dat het duel met de Spurs dus te vroeg komt voor Hazard, die al ruim twee maanden in de lappenmand ligt. Hazard brak zijn kuitbeen tijdens de training van de Rode Duivel en werkt sinds zijn operatie hard aan zijn herstel. Chelsea hoopt zeer spoedig over hem te beschikken, want zeker na de 2-3 nederlaag tegen Burnley is de roep om onze landgenoot luider geworden.