KV Mechelen ontvangt supporters van Antwerp met mooie primeur

KV Mechelen ontvangt supporters van Antwerp met mooie primeur

18-08-2017 14:17
10

KV Mechelen krijgt zaterdagavond Royal Antwerp FC op bezoek. De clubs, die slechts 30 kilometer uit elkaar liggen, hebben een goede band. Achter de Kazerne wordt dat met een primeur nog eens benadrukt.

De Malinwa Harmonie zal voor de match namelijk ook het clublied van Antwerp spelen. Dat meldt KVM op de officiële website. ''De harmonie van het geweldigste stamnummer heet zo het oudste stamnummer opnieuw welkom in eerste klasse'', zegt Gert Van Dyck van het Malinwa Supportersorgaan. ''In 2002 zamelden supporters van Antwerp geld in voor de redding van KV Mechelen, in 2015 gaven we die bijdrage terug. Dat zijn beide supportersgroepen niet vergeten.''

Van Dyck laat weten dat de harmonie eerst zal stoppen bij het bezoekersvak om vervolgens het eigen clublied te spelen voor de thuisvakken. ''Een originele opwarming voor het duel tussen twee traditieclubs. Nadien kan de wedstrijd echt van start gaan en hopen we met de massale steun van onze fans de eerste geel-rode zege van het seizoen binnen te halen'', besluit Van Dyck.