Nieuwe ontwikkeling: 'Engelse club zit al rond de tafel met agent van Engels'

Nieuwe ontwikkeling: 'Engelse club zit al rond de tafel met agent van Engels'

18-08-2017 13:41
3

Het is zeer aannemelijk dat Bjorn Engels nog voor het sluiten van de transfermarkt vertrekt bij Club Brugge. De centrale verdediger heeft de wens voor een stap hogerop altijd duidelijk uitgesproken en Engels lijkt zijn zin te krijgen. Er speelt op de transfermarkt namelijk veel rond Engels.

VoetbalPrimeur.be maakt donderdag nog melding van zeer concrete interesse uit Italië. Sampdoria, de club van Dennis Praet, zou onze landgenoot namelijk zeer graag naar de Serie A willen halen. Er was echter nog geen akkoord. Sampdoria moet bovendien vrezen voor de stevige concurrentie van Stoke City, dat vaart lijkt te zetten achter het dossier.

Stoke Loud & Proud, het fanaccount van de Premier League-club, meldt namelijk dat het bestuur van Stoke en de zaakwaarnemer van Engels met elkaar in gesprek zijn. Stoke lijkt Sampdoria dus af te willen troeven. Op clubniveau is er naar verluidt wel nog geen overeenkomst bereikt over de hoogte van de transfersom. Club Brugge anticipeert achter de schermen al wel op een transfer van Engels.