Hazard lijkt terug, maar selectie Rode Duivels in gevaar

Hazard lijkt terug, maar selectie Rode Duivels in gevaar

18-08-2017 10:10

Eden Hazard speelde dit seizoen nog geen officiële wedstrijd voor Chelsea. Een blessure hield hem aan de kant. Toch wil Roberto Martinez Hazard wel selecteren voor de komende interlands van de Rode Duivels. Chelsea-manager Antonio Conte vindt dat geen goed idee. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Door een enkelblessure speelde Hazard dit seizoen nog geen minuut in de Premier League. Woensdag stond hij voor de eerste keer weer op het veld. In een geheime oefenmatch tegen Queens Park Rangers (8-0) scoorde de flankaanvaller zelfs. De match kwam er speciaal om Hazard te testen. Conte wil de Rode Duivel er snel weer bij, maar wil ook geen al te grote risico's met hem nemen. De Italiaan wil Hazard rustig brengen.

Roberto Martinez lijkt daar weinig boodschap aan te hebben. De bondscoach wil Hazard - zonder echte minuten in de benen - toch selecteren voor de komende twee wedstrijden van de nationale ploeg. Op 31 augustus neemt België het op tegen Gibraltar. Op 3 september spelen de Rode Duivels tegen Griekenland. Conte ziet dat dus liever niet gebeuren. Hij gaat Hazard dit weekend tegen Spurs zelf nog sparen.