Dortmund-coach reageert op dossier Dembélé: We moeten gaan praten

Dortmund-coach reageert op dossier Dembélé: "We moeten gaan praten"

18-08-2017 09:39

Peter Bosz durft niet te zeggen Ousmane Dembélé blijft. De vleugelspeler van Borussia Dortmund wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona.

"Ik heb geen idee hoe dit gaat eindigen", laat Bosz op een persconferentie weten tegen de aanwezige media. "Ik probeer me te focussen op de jongens die hier zijn, en dat is Ousmane niet", vervolgt de trainer over Dembélé, die onlangs door de club werd geschrorst. Dit gebeurde nadat de twintigjarige Fransman niet op de training verscheen.

"Ousmane is een goede jongen en een goede speler, maar wat hij heeft gedaan is niet goed", vervolgt Bosz, die vervolgens de situatie schetst wanneer Dembélé toch bij Dortmund blijft. "Dan moeten we gaan praten hoe we hem weer in gaan passen in het team."

FC Barcelona heeft een eerste bod op Dembélé gedaan, maar deze werd afgewezen door Dortmund. Het bod van Barcelona bedroeg naar verluidt 85 miljoen euro plus twintig miljoen euro aan bonussen, ver onder de vraagprijs van Dortmund van 150 miljoen euro.