Everton reageert op mogelijke superstunt op transfermarkt: Waarom niet?

Everton reageert op mogelijke superstunt op transfermarkt: "Waarom niet?"

17-08-2017 14:51

Everton-manager Ronald Koeman sluit niet uit dat hij in het restant van deze transferperiode een ultieme poging gaat wagen voor Diego Costa. De coach werd door de Engelse pers geconfronteerd met de optie.

Costa is niet meer welkom bij Chelsea, maar heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. Een terugkeer naar zijn oude club Atlético Madrid is lastig vanwege het transferverbod van de Spanjaarden. Ook AC Milan werd als optie genoemd, maar tot nu toe is er weinig beweging rond Costa. Een buitenkansje dus voor Koeman.

Joey Barton, clubloos na zijn vertrek bij Burnley, stelde in zijn rol als analist voor dat Everton zich moet mengen in de race voor Costa. Koeman leek die optie eerst weg te lachen, maar zei vervolgens: "We willen graag spelers aantrekken voor de toekomst. Maar als je de beste speler op die manier kan kopen, waarom niet?" Koeman is nog op zoek naar een spits. Costa lijkt echter af te vallen als optie, want de Spanjaard heeft duidelijk zijn zinnen gezet op een rentree bij Atlético.