El Ghanassy wilde graag vertrekken bij Oostende: ''Wou van lucht veranderen''

El Ghanassy wilde graag vertrekken bij Oostende: ''Wou van lucht veranderen''

17-08-2017 13:10
5

KV Oostende en Yassine El Ghanassy hebben donderdag afscheid van elkaar genomen. El Ghanassy zet zijn loopbaan verder bij het Franse Nantes, waar hij al officieel is voorgesteld. De wispelturige flankspeler liet op zijn presentatie weten, toe te zijn aan verandering.

"Bij Oostende heb ik een sterk seizoen achter de rug. We plaatsten ons voor de Europa League, waarin Marseille te sterk was. Die uitschakeling heeft een rol gespeeld om te vertrekken. Ik wou van lucht veranderen'', zo tekende de persafdeling van zijn nieuwe club op. El Ghanassy is alvast zeer gretig om zich snel te tonen. "Ik heb veel zin om me hier te bewijzen. Ik heb moeilijke periodes gehad in mijn carrière, maar dat is nu voorbij."

El Ghanassy hoefde niet lang na te denken toe de Franse eersteklasser zich voor hem meldde. ''Nantes heeft een historie, het is een naam. Iedereen kent het palmares van de club en diens publiek. De fans zijn fantastisch.'' Voordat hij hij akkoord ging, deed hij nog wel even navraag bij Guillaume Gillet, die Nantes deze zomer verruilde voor het Olympiakos Piraeus van Besnik Hasi. ''Guilaume heeft me veel verteld over de club. Dat het een goede club was en we niet moeten aarzelen'', besloot de tweevoudig Rode Duivel.