Dortmund boos op FC Barcelona: 'Misschien is hij nog duizelig van Real Madrid'

Dortmund boos op FC Barcelona: 'Misschien is hij nog duizelig van Real Madrid'

17-08-2017 11:47
1

Algemeen directeur Hans-Joachim Watzke heeft boos gereageerd op de uitspraken van FC Barcelona-manager Pep Segura. Die stelde woensdag na de 2-0 nederlaag tegen Real Madrid dat de club zich bijna heeft verzekerd van de komst van Ousmane Dembélé. 

Samen met Philippe Coutinho zou Dembélé volgens Segura snel naar de Catalaanse club komen. Watzke reageert normaal gesproken nooit op transfergeruchten, maar is zo woest dat hij tegen Kicker een uitzondering maakt. "Wat hij zegt, kan ik echt niet uitleggen. Misschien is hij duizelig omdat zijn club door Real Madrid is weggespeeld in de Super Cup", sneert Watzke.

Barcelona deed vorige week een eerste bod op Dembélé van 85 miljoen euro plus 20 miljoen euro aan bonussen, maar dat werd resoluut afgewezen door Dortmund. De Duitse club eist 150 miljoen euro en geen cent minder. "Het klopt dat Barcelona Dembélé wil hebben, maar we zijn geen millimeter dichterbij gekomen", aldus de gepikeerde Watzke. De relatie tussen Dembélé en de club is intussen flink verzuurd.