Club Brugge-speler terug naar thuisland? Hebben met hem gepraat

Club Brugge-speler terug naar thuisland? "Hebben met hem gepraat"

17-08-2017 08:15
2

Club Brugge moet deze zomer nog af van verschillende spelers, niet in het minst Ricardo van Rhijn en Ludovic Butelle. De voorzitter van Tours bevestigt dat zijn club interesse heeft in die laatste.

Butelle was vorig seizoen nog de eerste doelman bij Club Brugge, tot hij in het slot werd vervangen door Ethan Horvath. Voor de 34-jarige Fransman is dat een duidelijk signaal om te vertrekken, maar met nog twee weken voor de deadline is hij nog steeds speler van Club Brugge. De tijd begint te dringen, maar de voorzitter van Tours bevestigt dat hij daar een optie is.

"Wij hebben gepraat met Cédric Carrasso, Ludovic Butelle, Jean-Louis Leca en Julien Fabri. Nu moeten we geduld hebben, want er is nog niets geregeld. Momenteel zijn we aan het onderhandelen met die vier verschillende doelmannen", zo laat voorzitter Jean-Marc Ettori weten op een fansite van de club.

Echt een hoogvlieger is Tours evenwel niet in Frankrijk. Afgelopen seizoen eindigde het nog op een schamele zestiende plaats in de Ligue 2.