Cristiano Ronaldo is woedend: 'Overdreven en belachelijk, ik voel me gezocht'

Cristiano Ronaldo is woedend: 'Overdreven en belachelijk, ik voel me gezocht'

16-08-2017 21:10
5

Cristiano Ronaldo voelt zich in het pak gestoken door de tuchtcommissie van de Spaanse voetbalbond. Die besloot woensdag de schorsing van de Real Madrid-ster te handhaven.

Ronaldo mist daardoor de komende vijf wedstrijden van Real Madrid in Spanje. Hij is woest. 'Het is onmogelijk om stil te blijven in deze situatie. 5 wedstrijden!!', reageert de Portugees via Instagram. 'Ik vind het overdreven en belachelijk. Ik voel me gezocht. Dank aan alle collega's en fans voor hun steun!!!'

Zinedine Zidane reageerde dinsdag al op de pittige schorsing voor Ronaldo. "Ik ben gefrustreerd. Iedereen op de club is gefrustreerd", zei de Real-trainer. "Ik wil geen kritiek leveren op de arbitrage, maar als je kijkt naar wat er gebeurde, dan klopt er iets niet. Vijf wedstrijden is erg veel."

Ronaldo duwde in de eerste wedstrijd tegen FC Barcelona in de strijd om de Supercopa de scheidsrechter, waarvoor hij vier duels is geschorst. De vijfde wedstrijd komt doordat hij twee keer geel kreeg vanwege het uittrekken van zijn shirt en een vermeende schwalbe.