Leko doet beroep op supporters voor Europees duel: ''We hebben onze fans nodig''

  Leko doet beroep op supporters voor Europees duel: ''We hebben onze fans nodig''

  woensdag 16 augustus 2017 om 14:54

  Club Brugge geraakte niet door de derde kwalificatieronde van de Champions League. De vice-kampioen krijgt een herkansing tijdens de laatste voorronde van de Europa League. Club krijgt donderdag het Griekse AEK Athene eerst in het Jan Breydelstadion. Ivan Leko hoopt op massale steun van de fans.

  Blauw-Zwart wil zich in Europa herpakken na de teleurstellende uitschakeling tegen Istanbul Basaksehir, waarop de nodige kritiek kwam. De 9 op 9 in de Jupiler Pro League hebben voor een positievere stemming bij Brugse achterban gezorgd. Leko hecht veel belang aan de steun van de supporters. "We hebben onze fans nodig, want Club is niets zonder zijn fans. Zij zijn cruciaal voor de passie, liefde en energie die ons team maakt tot wat het is. Thuis spelen we met 12 tegen 11, morgen willen we beroep doen op hen!'', sprak hij woensdag zijn hoop uit op de persconferentie.

  De Kroatische coach wil het publiek achter zich krijgen door uit te gaan van eigen kracht. "We moeten spelen vanuit onze sterkte. De kwaliteit is er om de wedstrijd te domineren en kansen te creëren'', klonk het. Leko is wel op zijn hoede voor AEK en eist opperste concentratie van zijn spelers. "AEK Athene is een ploeg die ik goed ken. Ze zullen heel compact spelen, dus wij gaan geen cadeautjes uitdelen'', besloot de coach van Club.

  Plaats een reactie

  Hyperdrive +424
  woensdag 16 augustus 2017 om 15:13
  En doelpunten.
  Vind ik leuk
  Boerken +5962
  woensdag 16 augustus 2017 om 17:25
  Geef ze dan ook iets terug!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Leko doet beroep op supporters voor Europees duel: ''We hebben onze fans nodig''