OFFICIEEL: Maes ziet direct overbodige verdediger naar Turkije verkassen

OFFICIEEL: Maes ziet direct overbodige verdediger naar Turkije verkassen

16-08-2017 14:21
4

Lokeren heeft tijdelijk afscheid genomen van Branislav Ninaj. De Slowaakse verdediger speelt het komende seizoen op huurbasis bij het Turkse Osmanlispor, zo maakt Lokeren woensdagmiddag bekend via de officiële kanalen.

De 23-jarige Ninaj speelde twee seizoenen voor Lokeren, nadat hij in juli 2015 uit zijn geboorteland werd weggeplukt bij Slovan Bratislava. Hij wist echter geen vaste basisplaats te veroveren en zat nu helemaal op een zijspoor. Ninaj speelde dit seizoen namelijk nog geen minuut. De centrale verdediger droeg in toaal 40 keer het shirt van Lokeren en het is nog maar de vraag of hij terugkeert bij de Waaslanders. Osmanlispor heeft namelijk een optie tot koop bedongen in de overeenkomst.

''Onze Slowaakse verdediger kwam de laatste tijd minder aan spelen toe. In samenspraak met de speler werd gezocht naar een oplossing. Ninaj wordt tot 30 mei 2018 verhuurd aan Osmanlispor, ze eindigden vorig seizoen op een 13de plaats in het eindklassement. Afgelopen weekend verloor het op de eerste competitiespeeldag met 3-1 tegen Malatyaspor'', zo schrijft Lokeren op de eigen website.