Oproep op LinkedIn heeft succes: 'Nederlander op weg naar Duitsland'

  Oproep op LinkedIn heeft succes: 'Nederlander op weg naar Duitsland'

  woensdag 16 augustus 2017 om 12:05

  Tim Linthorst heeft zijn langverwachte buitenlandse avontuur te pakken. De 23-jarige verdediger zat sinds zijn transfervrije vertrek bij De Graafschap zonder club en heeft vervolgens via een oproep op LinkedIn geprobeerd zijn loopbaan nieuw leven in te blazen.

  Die zoektocht lijkt nu geslaagd te zijn. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Linthorst onderdak gevonden bij het Duitse Berliner AK 07. De verdediger is volgend seizoen te bewonderen in de Regionalliga Nordost, de vierde divisie van Duitsland.

  De oproep van Linthorst mag succesvol genoemd worden. Zijn bericht via LinkedIn is ruim 18.000 keer bekeken en volgens de verdediger zelf is hij door minstens veertig zakwaarnemers benaderd. Het heeft Linthorst uiteindelijk stages opgeleverd bij het Schotse Hamilton Academical en het Ierse Shamrock Rovers, die echter niet tot een contractaanbieding hebben geleid.

  Zijn verhuizing naar Berlijn is voor een Linthorst een niet-alledaagse stap in zijn nog jonge loopbaan. De verdediger werd opgeleid bij Vitesse en speelde vervolgens twee seizoenen in de Jupiler League namens De Graafschap.

  Plaats een reactie

  AzEz86 +5042
  woensdag 16 augustus 2017 om 12:27
  40 "zakwaarnemers"? is dit een typefout of is dat omdat ze hem in't zak probeerden te zetten? ;-)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Oproep op LinkedIn heeft succes: 'Nederlander op weg naar Duitsland'