'Tottenham bezig met vier spelers tegelijk: akkoord met Walker-opvolger'

  'Tottenham bezig met vier spelers tegelijk: akkoord met Walker-opvolger'

  woensdag 16 augustus 2017 om 09:46

  Met nog twee weken te gaan in de transferperiode begint Tottenham Hotspur eindelijk werk te maken van versterkingen. L'Equipe meldt dat de club akkoord is met Serge Aurier, concurrent van Thomas Meunier bij Paris Saint-Germain.

  Ook Manchester United, Internazionale en Juventus zijn geïnteresseerd in de rechtsback van PSG, die 20 tot 25 miljoen euro moet gaan kosten. Aurier heeft volgens L'Equipe echter een voorkeur voor de Premier League en is al tot overeenstemming gekomen over een vijfjarig contract met Spurs.

  Er is wel één grote maar: het is nog onduidelijk of Aurier in aanmerking komt voor een werkvergunning in Engeland vanwege een mogelijke veroordeling. De rechtsback kreeg in 2016 een celstraf van twee maanden voor het aanvallen van een politieagent. Aurier, die in Londen de opvolger moet worden van de naar Manchester City vertrokken Kyle Walker, is in beroep gegaan en wacht op de uitkomst van dat beroep.

  Ondertussen werkt Tottenham aan vier transfers tegelijk. De club, die nog geen speler haalde, wil Davinson Sánchez wegkopen bij Ajax, Ryan Sessegnon halen van Fulham en hoopt ook op de komst van Celta de Vigo-speler Pape Cheikh Diop.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Tottenham bezig met vier spelers tegelijk: akkoord met Walker-opvolger'