'Gano heeft clubs voor het uitkiezen na knalstart: België of zelfs Premier League'

'Gano heeft clubs voor het uitkiezen na knalstart: België of zelfs Premier League'

16-08-2017 09:18
6

Weinig spelers uit de Jupiler Pro League zijn zo scherp aan het nieuwe seizoen begonnen als Zinho Gano. De aanvaller van Waasland-Beveren trof in drie duels al vier keer raak. Dat levert hem heel wat interesse op, uit binnen- en buitenland.

Vooral KV Oostende zou de komst van de aanvaller zien zitten, meldt Het Nieuwsblad. KVO doet net als de voorbije jaren een gooi naar Play-Off 1, maar staat voorlopig troosteloos laatste. Nul op negen met nog geen enkel gemaakt doelpunt is de dramatische balans. Na het vertrek van Landry Dimata is de club van Marc Coucke nog steeds op zoek naar een goalgetter. Gano past in dat profiel.

Als de Kustboys echt werk willen maken van zijn komst, zullen ze wel kordaat moeten handelen. Ook in Engeland is de naam van Gano immers gevallen. Liefst drie Engelse clubs, uit de Championship én de Premier League, zouden de spits een voorstel gedaan hebben. Voorlopig kwam er echter nog niets uit de bus. Waasland-Beveren wordt er sowieso beter van: bedragen van ruim twee miljoen euro worden genoemd.