Gedreven Vanden Borre: Nog vier kilo kwijt voor niveau van Anderlecht en WK

  Gedreven Vanden Borre: "Nog vier kilo kwijt voor niveau van Anderlecht en WK"

  woensdag 16 augustus 2017 om 07:48

  Wie dacht dat het verhaal van Anthony Vanden Borre geschreven was, komt mogelijk bedrogen uit. De ooit zo talentvolle verdediger werkt momenteel hard om een nieuwe comeback te maken. In het kopje zit het alvast helemaal goed, geeft hij zelf aan.

  Het Nieuwsblad trof Vanden Borre aan in de fitnesszaal, waar hij hard werkt om weer op topniveau te komen. Nochtans leefde bij velen de perceptie dat de carrière van VDB erop zat. "Ik heb niet echt als een profvoetballer geleefd", geeft hij toe. "Ik schommel tussen 88 en 89 kilo. Er is al een kilo weg. Maar nog ­zeker vier te gaan als ik terug op het niveau van bij Anderlecht en het wereldkampioenschap wil ­komen. Ze zeggen dat ik dood en begraven ben. Ik zeg: geef me nog twee maanden respijt", klinkt hij strijdvaardig.

  Vanden Borre heeft dus wel degelijk nog doelstellingen als speler. "Ik droom hoog en dan zien we wel. Ik ben een competitiebeest", geeft hij aan. Over zijn avontuur bij TP Mazembe, waar hij al vroeg vertrok wegens vermeende pesterijen, heeft de verdediger weinig te zeggen. "Er zal wel jaloezie ­geweest zijn, maar nooit in mijn gezicht. Weet je, ik heb er zelfs nooit een contract getekend. Het ging met een handdruk. Ik heb er ook geen eurocent aan verdiend. Wat maakt het uit? Het was een avontuur, ik noem het zeker geen mislukking. Mijn ­verhaal met Mazembe staat momenteel op stand-by. Geloof zeker niet alle indianenverhalen die over mij de ronde deden."

  Poll

  Geloof jij nog in een Vanden Borre op topniveau?

  (961 stemmen)

  Plaats een reactie

  Hhti +1003
  woensdag 16 augustus 2017 om 08:00
  Eens een blaas altijd een blaas, jammer voor al de mensen die zoveel gedaan hebben voor hem. Getuigt van weinig respect van hem voor deze mensen!!
  Vind ik leuk
  DDT +2646
  woensdag 16 augustus 2017 om 08:27
  jij kent hem persoonlijk precies heel goed, alle roddelbladen goed gelezen
  Vind ik leuk
  BVDS +1039
  woensdag 16 augustus 2017 om 08:17
  Anthony vdb doet mij steeds meer denken aan een andere VDB: Frank VDB. Alleen had frank een jongensachtig charisma dat me steeds in hem deed geloven. Bij Anthony VDB zie Ik enkel een straatvechter die steeds de schuld op een ander afschuift. Ik vrees dat het sportief nooit meer goed komt. Op menselijk vlak is het tijd voor bezinning of hij belandt nog in de goot, de gevangenis of erger, eindigt zoals frank.
  Vind ik leuk
  Patfey +4344
  woensdag 16 augustus 2017 om 09:53
  RSCA zoekt nog een rechtsback (en Gent Belgen) :)
  Vind ik leuk
  SD +6119
  woensdag 16 augustus 2017 om 10:18
  Wie wil hem nog ?
  Vind ik leuk
  Hyperdrive +424
  woensdag 16 augustus 2017 om 10:41
  Hij kan in zijn winkel gaan werken, bij de scheertoestellen en de warme-luchtblazers.

  Hi-fi, electro, multimedia Vandenborre. !
  Vind ik leuk
  Boerken +6099
  woensdag 16 augustus 2017 om 10:46
  Ik hoop dat die kilo dat hij al kwijt is niet uit zijn hersenpan komt! Anders...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Gedreven Vanden Borre: "Nog vier kilo kwijt voor niveau van Anderlecht en WK"