OFFICIEEL: Mirallas verliest ervaren ploegmaat aan Chadli

OFFICIEEL: Mirallas verliest ervaren ploegmaat aan Chadli

Gepubliceerd: dinsdag 15 augustus 2017 om 22:02di 15-08-2017 om 22:02

Gareth Barry vervolgt zijn loopbaan bij West Bromwich Albion. De 36-jarige routinier gaat op The Hawthorns op jacht naar het record van Ryan Giggs.

Barry, die overkomt van Everton, staat op 627 officiële wedstrijden in de Premier League. Het record is met 632 wedstrijden in handen van Giggs, die al die wedstrijden voor Manchester United speelde. Barry hoeft dit seizoen dus slechts vijf keer in actie te komen voor zijn nieuwe club om op gelijke hoogte te komen met Giggs.

Barry heeft bij West Brom een contract voor één seizoen getekend. Everton-trainer Ronald Koeman liet hem afgelopen weekend al buiten de selectie, waardoor aangenomen werd dat een transfer aanstaande was.

De 53-voudig international wordt door hoofdtrainer Tony Pulis met open armen ontvangen. "Door het vertrek van Darren Fletcher ontstond een groot gat. Gareth vult dat nu op. Een fantastische speler. Everton bood hem zelfs een tweejarig contract, maar hij wil echt spelen. Ik kijk ernaar uit met hem te werken." Hij gaat aan de slag bij de club van Nacer Chadli.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws