Transferwens Weiler schiet in verkeerde keelgat: Ik snap dat niet

Transferwens Weiler schiet in verkeerde keelgat: "Ik snap dat niet"

dinsdag 15 augustus 2017 om 21:36

Het loopt momenteel bijzonder stroef bij Anderlecht. De Brusselaars konden nog niet echt imponeren. Vooral aanvallend loopt het bijzonder stroef. René Weiler wil dan ook nog wat versterking. Dat snapt niet iedereen.

"Ik snap niet dat Weiler nog een aanvaller wil", zegt Stephan Keygnaert in Vista. "Op elke offensieve positie heeft hij meerdere spelers. Waarom heeft Weiler nog een aanvaller nodig?" Vooral Lukasz Teodorczyk heeft het momenteel bijzonder moeilijk. De Poolse spits vindt het doel niet meer. Zo werd er al geopperd om onder andere Zinho Gano, de spits van Waasland-Beveren, aan te trekken.

Anderlecht heeft met Silvere Ganvoula en Isaac Kiese Thelin nog twee andere aanvallers in de rangen rondlopen. Zij lijken echter niet te moeten rekenen op veel speelgelegenheid bij de Brusselaars.

Plaats een reactie

Toca +3757
dinsdag 15 augustus 2017 om 21:45
Laten we keygnaert trainer maken. Zoveel kennis en vooral inside info van de concurrentie. Voor de rest is alles gezegd deze week over de spitsen.
Vind ik leuk
dinsdag 15 augustus 2017 om 21:56
Vergeet Mohammed Dadau niet bij U21, kost geen geld, en verkoop Teo, er hoeft geen transfer bij te komen.
Vind ik leuk
dinsdag 15 augustus 2017 om 22:04
Nieuwe ploeg voor Anderlecht nodig: Svilar, Karra, Apphia, spajic, Obrahomevic, Dendoncker, Kums, Chipciu, Hanni, oneykuru, Dadau.

Verkoop: Stanciu, Teo, Trebel. Najar, goed voor een totaal van 45.000.000€
Vind ik leuk
freeman +1362
dinsdag 15 augustus 2017 om 22:21
Luxeproblemen !
Vind ik leuk
Bacco +1243
woensdag 16 augustus 2017 om 00:29
Ik begrijp nog altijd niet dat ze Thelin opnieuw gehuurd hebben. Die is verleden seizoen toch al door het ijs gezakt, ik begrijp die tweede kans niet. En bijna net nadat ze hem opnieuw gehuurd hebben (op vraag van Weiler dan nog wel), blijkt dat hij eigenlijk niet voldoet. Niet te begrijpen. Met dat budget hadden ze wel iets beter kunnen doen. Een Siebe Schrijvers kopen bv die kan spelen als schaduwspits naast Theo (interessant om ineens van systeem om te schakelen met twee verschillende spitsen) of als rechtsbuiten. En dan is het probleem met chippciu ineens ook opgelost. Ik begrijp niet dat die nog niet voor Anderlecht speelt. Maar Weggegooid geld voor Thelin en Bruno en Ganvoula die ver van een basisplaats staan hebben ze wel. Ze hadden beter geïnvesteerd in Schrijvers die zowel in de spits als op de flanken zeer goed uit de voeten kan. Nog veel groeipotentieel en toekomstig Rode Duivel denk ik. Anderlecht kon ooit De Bruyne kopen maar durfde het niet. Laat ze niet dezelfde fout maken en laat ze Schrijvers kopen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Transferwens Weiler schiet in verkeerde keelgat: "Ik snap dat niet"