Oud-speler Chelsea is bang voor Belgische spits: 'Heel sterke aanval'

  Oud-speler Chelsea is bang voor Belgische spits: 'Heel sterke aanval'

  dinsdag 15 augustus 2017 om 20:21

  Cyriel Dessers heeft in zijn eerste weken bij FC Utrecht ook indruk gemaakt op Europa League-tegenstander Zenit Sint-Petersburg. Verdediger Branislav Ivanovic toont zich beducht voor de kwaliteiten van de 22-jarige aanvaller.

  In aanloop naar het duel van woensdag toonde Dessers zich messcherp. Zo scoorde hij al tijdens het Europese uitduel met Lech Poznan en trof hij zelfs tweemaal doel tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag (3-0). Dat terwijl hij vorig seizoen nog in de Jupiler League bij NAC Breda speelde.

  "We weten dat het moeilijk gaat worden. Zo heeft Utrecht een heel sterke aanval, met iemand als Dessers", zei Ivanovic tijdens de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. "Sowieso hebben ze een sterk team, we hebben veel beelden van ze bekeken. Maar wij moeten in staat zijn om het bekende Nederlandse voetbal te pareren."

  Toch heeft Zenit bijzonder veel vertrouwen. "Onze overwinningen van de laatste weken, de 5-1 tegen Spartak Moskou bijvoorbeeld, hebben ons vertrouwen gegeven. We gaan ons klaarstomen om een goed resultaat te halen", besluit de voormalig Chelsea-verdediger.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Oud-speler Chelsea is bang voor Belgische spits: 'Heel sterke aanval'