Nog niet klaar voor Stuivenberg, maar Benson knalt... tegen ex-club Lierse

  Nog niet klaar voor Stuivenberg, maar Benson knalt... tegen ex-club Lierse

  dinsdag 15 augustus 2017 om 18:52

  KRC Genk hoopt met Manuel Benson een nieuw goudhaantje binnengehaald te hebben. De vleugelaanvaller verruilde Lierse SK, waar hij zich ontpopt had tot een vedette, deze zomer voor de Limburgers. Dat zullen ze bij de Pallieters geweten hebben ...

  Voorlopig komt Benson in de ogen van Albert Stuivenberg nog wat te kort voor een basisplek. Tot op heden verzamelde onze jonge landgenoot slechts 45 speelminuten in het blauw-witte shirt. Maandag moest Benson dan ook aantreden bij de beloften. Ongetwijfeld een dompertje voor de technicus, al stond hij in het bekertreffen wel tegenover zijn oude club Lierse.

  Sentimentele gevoelens hield de jeugdinternational daar blijkbaar niet aan over. Sterker zelfs, mede door zijn inbreng vernederde Genk de Antwerpenaren. 7-1 werd het maar liefst, met Benson in een absolute glansrol. De vleugelspits scoorde drie keer en leverde tussendoor ook nog eventjes twee assists af. Dat zal Stuivenberg en co zeker plezieren.

  Poll

  Kan Benson van waarde zijn voor Genk?

  (943 stemmen)

  Plaats een reactie

  dinsdag 15 augustus 2017 om 19:31
  Waarom wachten??? Dit is maar Jupiler pro league
  Vind ik leuk
  dinsdag 15 augustus 2017 om 23:27
  jongen heeft wel talent maar concurrentie is moordend. naranjo, ingvartsson, Karelis zijn allemaal beter en zitten ook op de bank. wordt moeilijk voor die jongen een basisplaats te krijgen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Nog niet klaar voor Stuivenberg, maar Benson knalt... tegen ex-club Lierse