Slecht nieuws voor Real Madrid en Ronaldo in beroep

  Slecht nieuws voor Real Madrid en Ronaldo in beroep

  woensdag 16 augustus 2017 om 17:56

  Real Madrid voelt zich zwaar benadeeld door de schorsing van vijf wedstrijden voor Cristiano Ronaldo. Trainer Zinedine Zidane en rechtsback Dani Carvajal halen uit naar de Spaanse arbitrage, meldt Marca.

  "Ik ben gefrustreerd. Iedereen op de club is gefrustreerd", zei Zidane tijdens het persmoment voor de return tegen FC Barcelona om de Spaanse Super Cup. Real won het duel in Camp Nou met 3-1. Ronaldo scoorde, maar haalde vanwege twee gele kaarten het einde van de wedstrijd niet. De Portugees werd bestraft voor het uitrekken van zijn shirt en voor een vermeende schwalbe.

  Na zijn rode kaart gaf Ronaldo de scheidsrechter een duw, waardoor hij in totaal voor vijf duels is geschorst. "Ik wil geen kritiek leveren op de arbitrage, maar als je kijkt naar wat er gebeurde, dan klopt er iets niet. Vijf wedstrijden is erg veel", aldus Zidane. Ook Carvajal wond zich op over de straf. "We worden genaaid, maar hopelijk wordt de schorsing teruggebracht."

  Real moet nog beslissen of het in beroep gaat tegen de straf. "We wachten tot woensdag, dan komt het scheidsrechterscomité bijeen. Na die bijeenkomst bepalen we wat we gaan doen", besloot Zidane.

  Update 16 augustus 17:56 uur: Real Madrid en Ronaldo zijn in beroep gegaan, maar dat heeft niets uitgehaald. De schorsing van de Portugees blijft staan, waardoor hij om te beginnen de return van de Spaanse Super Cup tegen Barcelona mist. Die wedstrijd begint woensdagavond om 23.00 uur Nederlandse tijd. 

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4304
  dinsdag 15 augustus 2017 om 19:09
  Messi kreeg voor beledigen scheidsrechter 4 wedstrijden schorsing. Vond ik ook overdreven. Maar het is in ieder geval consistent.
  Vind ik leuk
  DDT +2889
  dinsdag 15 augustus 2017 om 20:13
  Sorry maar waar zegt Zidane dat Ronaldo in de fout was, dat zou pas van klasse getuigen. Van de scheids blijf je af, zelfs al is je naam Ronaldo.
  Vind ik leuk
  Gregn +129
  woensdag 16 augustus 2017 om 21:31
  Ronaldo is de bestn ea samen met neymar de wereldtoppers en ook betsy en die gasten hebben het nadeel dat ze moeten het voorbeeld tonen en altijd harder worden afgerekend en terecht ??welja ja zeker zoals je zegt de scheids heeft gelijk maar een top scheids zien we niet meer zoals collina de arendsoog
  Vind ik leuk
  dinsdag 15 augustus 2017 om 20:59
  Dacht eerst dat het de eerste keer in de geschiedenis was dat de Spaanse bond is niet in het voordeel van real oordeelde maar ze hebben je nog de minimumstraf gegeven dus klaag niet, moest messi dat hebben gedaan kreeg hij de maximumstraf.
  Vind ik leuk
  woensdag 16 augustus 2017 om 18:15
  Onzin. On topic:terechte straf. Ik supporter voor Real. Afblijven van de scheidsrechter!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Slecht nieuws voor Real Madrid en Ronaldo in beroep