Ibrahimovic is fin de carrière, Lukaku kan nu een superieur niveau behalen

"Ibrahimovic is fin de carrière, Lukaku kan nu een superieur niveau behalen"

15-08-2017 17:48
1

Een sprookjesdebuut, zo mag de Premier League-start van Romelu Lukaku bij Manchester United genoemd worden. Met twee doelpunten zette de topaankoop zijn nieuwe club op weg naar een comfortabele zege (4-0). Alan Shearer is onder de indruk. 

Shearer, zelf een begenadigd spits in zijn gloriejaren, toonde zich lyrisch in Match Of The Day. "Van een aanvaller wordt gevraagd om de netten te doen trillen. Dat heeft Lukaku perfect gedaan tegen West Ham. Hij was groots, het moet verschrikkelijk geweest zijn om tegen hem te spelen. Met Zlatan Ibrahimovic beschikte Manchester United vorig seizoen over een erg goede speler, maar hij is fin de carrière", is de Brit scherp.

"Met Lukaku hebben ze nu iemand die 24 jaar is en al vijf jaar presteert in de Premier League. Ik denk dat hij nu een superieure niveau kan bereiken. Hij zal meer mogelijkheden verkrijgen als hij zich evolueert in een beter team. Hij kan, moet en zal 25 à 30 doelpunten maken in de competitie dit seizoen", komt Shearer al na speeldag één met een boude voorspelling.