Ibrahimovic is fin de carrière, Lukaku kan nu een superieur niveau behalen

  "Ibrahimovic is fin de carrière, Lukaku kan nu een superieur niveau behalen"

  dinsdag 15 augustus 2017 om 17:48

  Een sprookjesdebuut, zo mag de Premier League-start van Romelu Lukaku bij Manchester United genoemd worden. Met twee doelpunten zette de topaankoop zijn nieuwe club op weg naar een comfortabele zege (4-0). Alan Shearer is onder de indruk. 

  Shearer, zelf een begenadigd spits in zijn gloriejaren, toonde zich lyrisch in Match Of The Day. "Van een aanvaller wordt gevraagd om de netten te doen trillen. Dat heeft Lukaku perfect gedaan tegen West Ham. Hij was groots, het moet verschrikkelijk geweest zijn om tegen hem te spelen. Met Zlatan Ibrahimovic beschikte Manchester United vorig seizoen over een erg goede speler, maar hij is fin de carrière", is de Brit scherp.

  "Met Lukaku hebben ze nu iemand die 24 jaar is en al vijf jaar presteert in de Premier League. Ik denk dat hij nu een superieure niveau kan bereiken. Hij zal meer mogelijkheden verkrijgen als hij zich evolueert in een beter team. Hij kan, moet en zal 25 à 30 doelpunten maken in de competitie dit seizoen", komt Shearer al na speeldag één met een boude voorspelling.

  Poll

  Wordt Lukaku topschutter van de Premier League?

  (238 stemmen)

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +11474
  dinsdag 15 augustus 2017 om 18:11
  Hoe een grote fan ik ook ben van Zlatan -
  voor de ontwikkeling van Lukaku en de jonge jongens Rashford en Martial - is het beter dat hij naar een andere club gaat.

  Want als je hem een contract geeft, is Zlatan eigenlijk encontournable. Met een plaatsje op de bank, komt er alleen maar wrevel van.

  Trouwens het duo Lukaku - Rashford kan wel een serieus potten breken. Een beer met daarnaast een vinnige en snelle, die nog eens aardig kan voetballen. Ideale combinatie lijkt me.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "Ibrahimovic is fin de carrière, Lukaku kan nu een superieur niveau behalen"