'Geen basisplaats bij Man United, maar Fellaini kan richting absolute topclub'

'Geen basisplaats bij Man United, maar Fellaini kan richting absolute topclub'

15-08-2017 17:18
1

Manchester United legde recent Nemanja Matic vast en dat betekende een domper voor Marouane Fellaini. De Serviër komt in de pikorde immers voor onze landgenoot te staan. Toch hoeft Fellaini niet te treuren, want niemand minder dan Juventus toont interesse.

Dat nieuws brengt The Sun exclusief naar buiten, al moeten er wel enkele kanttekeningen geplaatst worden. Allereerst richt Juve haar pijlen vol op Blaise Matuidi (Paris Saint-Germain), die op een zucht van een overstap staat. De Oude Dame is echter niet op zoek naar één, maar twee centrale middenvelders. Vooral een grote jongen met veel kopkracht wil Max Allegri er nog bij. Dan kom je al snel uit bij Fellaini.

Dat betekent niet dat een transfer van de Rode Duivel snel op til is. José Mourinho gaf eerder al aan dat geïnteresseerden eerder kunnen proberen om hém weg te kopen dan Big Fella. Daarnaast spelen ook de financiën een rol. Als Juventus de deal met Matuidi afrondt, verdwijnt er natuurlijk al een flinke hap uit het budget. Daarna zou het nog maximum 25 miljoen euro veil hebben voor Fellaini. Dat zou vanuit het standpunt van Man United te weinig zijn.