Analist helemaal wild van Antwerpse revelatie: 'Dat zijn Trossard-acties'

  Analist helemaal wild van Antwerpse revelatie: 'Dat zijn Trossard-acties'

  dinsdag 15 augustus 2017 om 15:40

  Royal Antwerp FC ging afgelopen weekend voor de eerste keer onderuit in de Jupiler Pro League. Na een slappe eerste helft stond Antwerp al 1-4 achter op de Bosuil tegen KRC Genk, maar tijdens de tweede helft liet de Great Old een knappe remonte optekenen.

  Onder meer Reda Jaadi was opnieuw één van de stuwende krachten. De flankspeler was vorige week al beslissend voor Antwerp door het enige doelpunt te scoren tegen Gent. Analist Filip Joos is alvast helemaal wild van de revelatie in de Jupiler Pro League.

  "Hij is zo ongelooflijk lichtvoetig. Amper 60 kilogram, maar kijk naar zijn bewegingen. Dat zijn Trossard-acties", vertelde Joos tijdens Extra Time. "Dit is waar Trossard in Celta de Vigo zijn naam mee vestigde. Jaadi verkeert gewoon in een geweldige vorm. Hij verdiende echt een goal tegen Genk."

  Plaats een reactie

  dinsdag 15 augustus 2017 om 16:26
  Nu nog zo ene aan de andere kant, een werkende!!! Oulare en iets veranderen op middenveld en verdediging en we gaan mss revelatie van seizoen zijn/worden....
  Vind ik leuk
  dinsdag 15 augustus 2017 om 19:08
  Het is gewoon fijn om een ploeg zoals den Antwerp terug in eerste te hebben, eindelijk terug trouwen supporters en niet allen thuis maar op verplaatsing zijn ze er ook altijd, en nu dit spelers die er alles aan doen om hun embleem waard te zijn. Proficiat Antwerp welkom back. Voorbeeld voor vele ploegen in de top zes momenteel, ook Standard
  [Reactie gewijzigd op ]
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1456
  dinsdag 15 augustus 2017 om 19:18
  Als die supporters nu nog hun manieren leren houden is het helemaal OK. Trouwens, een Trossard actie, is dat zoiets als drie keer per seizoen twaalf man dribbelen om dan de bal kwijt te spelen ? Voor de rest heb ik van Trossard nog niet veel wonderbaarlijks gezien.
  Vind ik leuk
  dinsdag 15 augustus 2017 om 21:44
  Scheer alle supporters niet over zelfde kam, doe ik ook niet. Pipo's zijn er in iedere supporters groepen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Analist helemaal wild van Antwerpse revelatie: 'Dat zijn Trossard-acties'