Icoon gespot op de Bosuil. Antwerp blijft speciaal voor mij, altijd

  Icoon gespot op de Bosuil. "Antwerp blijft speciaal voor mij, altijd"

  dinsdag 15 augustus 2017 om 13:30

  Antwerp mocht afgelopen zondag een speciale gast ontvangen. Het Duitse icoon Hans-Peter Lehnhoff kwam de aftrap geven. Hij zag zijn ploeg verliezen met 3-5, maar zag toch hoopgevende dingen bij Antwerp.

  Het matchbegin was evenwel een ramp. "Als je 5-3 verliest en bij de rust 1-4 staat, dan heb je geen goeie wedstrijd gespeeld. Ze zijn heel snel achter gekomen, het was heel moeilijk om terug te komen. Er was angst om naar voor te spelen, dat zie je in zo'n wedstrijd."

  De tweede helft was echter een pak beter. "We hebben dat ook een halfuur gezien tegen Anderlecht, toen hebben ze ook goed gespeeld. Maar met een tegenstander als Genk moet je meer vertrouwen hebben. Je speelt thuis met zo'n fantastisch publiek, dan moet je aanvallen. De supporters moeten zo'n ploeg dragen."

  Die fans leverden wel een topprestatie af. "Je staat 1-4 achter en de mensen zijn aan het zingen en staan achter de ploeg. Ze scoren dan weer, en heel het stadion is weer mee. Fantastisch. Dit is voor mij als thuiskomen, dit is mijn huis. Hier zijn mijn vrienden. Dat krijg je niet overal. Ik was drie jaar in Keulen en 23 in Leverkusen, maar dat is niet hetzelfde. Antwerp is en blijft speciaal voor mij. Altijd."

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Icoon gespot op de Bosuil. "Antwerp blijft speciaal voor mij, altijd"