Everton krijgt advies: Als ik hem was, zou ik meteen naar Chelsea bellen

  Everton krijgt advies: "Als ik hem was, zou ik meteen naar Chelsea bellen"

  dinsdag 15 augustus 2017 om 13:26

  De bij Chelsea overbodige Diego Costa zou een uitstekende aanwinst zijn voor Everton en Liverpool. Dit beweert Joey Barton, die in gesprek met TalkSport zijn licht laat schijnen over het eerste Premier League-weekend.

  Costa is persona non grata bij Chelsea, nadat hij ruzie kreeg met manager Antonio Conte. Sindsdien mag hij van de club niet aansluiten bij het eerste elftal van de club en brengt hij zijn dagen door in Brazilië. Volgens Barton moeten Everton en Liverpool profiteren van deze situatie. "Als ik Ronald Koeman of Jürgen Klopp was, zou ik meteen naar Chelsea bellen. Zeker Liverpool schreeuwt om een spits als Costa. Als ze dit jaar in de top-vier willen eindigen, kunnen ze geen betere spits halen dan hij."

  Of Koeman het advies van enfant terrible Barton opvolgt, is echter nog maar de vraag. Everton is deze zomer al bijzonder actief geweest op de transfermarkt. Onder meer Jordan Pickford, Michael Keane en Davy Klaassen kwamen voor bijna honderd miljoen euro naar Goodison Park. Bovendien keerde Wayne Rooney transfervrij terug van Manchester United en staat Gylfi Sigurdsson op het punt om voor vijftig miljoen euro over te komen van Swansea City.

   

  Plaats een reactie

  Riddlin +1398
  dinsdag 15 augustus 2017 om 15:24
  Zou idd een goeie spits zijn voor Liverpool
  Vind ik leuk
  DDT +2364
  dinsdag 15 augustus 2017 om 17:35
  Wie haalt het in zijn hoofd om Joey Barton een forum te geven zijn mening te verkondigen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Everton krijgt advies: "Als ik hem was, zou ik meteen naar Chelsea bellen"