'Galatasaray heeft verloren zoon binnen via opmerkelijke constructie'

  'Galatasaray heeft verloren zoon binnen via opmerkelijke constructie'

  dinsdag 15 augustus 2017 om 13:00

  De berichten over een vertrek van Arda Turan bij FC Barcelona worden steeds hardnekkiger. Volgens CNN Türk hebben de Catalanen zelfs een akkoord bereikt met Galatasaray over een rentree van de aanvaller bij zijn oude liefde en wordt hij snel gepresenteerd.

  Volgens het Turkse medium heeft Galatasaray-manager Ahmet Bulut met vertegenwoordigers van Barcelona om de tafel gezeten en zijn beide partijen tot een overeenstemming gekomen. Turan zou voor één seizoen verhuurd worden aan Cim Bom Bom, dat de aanvaller drie miljoen euro per jaar betaalt. De overige twee miljoen die Turan in Barcelona verdient, worden gefinancierd door het bedrijf NEF, dat beide clubs sponsort. In ruil daarvoor verleent Turan zijn medewerking aan toekomstige reclamecampagnes van het bedrijf.

  Het zou betekenen dat de dertigjarige aanvaller na zes jaar terugkeert op het oude nest. Turan verliet Galatasaray in 2011 voor Atlético Madrid, waar een succesvolle periode zou beleven: na vier seizoenen mocht Turan een landstitel, een Copa del Rey en een Europa League op zijn naam schrijven. Het leverde hem een transfer naar Barcelona op, waar hij echter vooral bankzitter was.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Galatasaray heeft verloren zoon binnen via opmerkelijke constructie'