Beloften van Anderlecht boeken zonder Svilar eerste berkersucces

  Beloften van Anderlecht boeken zonder Svilar eerste berkersucces

  dinsdag 15 augustus 2017 om 12:04

  Bij de A-ploeg van Anderlecht draait het momenteel nog niet zoals het moet. De beloften zijn wel al bij de les. Maandag won de U21 van paars-wit haar eerste poulewedstrijd in de Beker van België. Tegen Aalst won het met 1-3. 

  Bij Anderlecht was er geen spoor van Mile Svilar. Olivier Vliegen stond tussen de palen? Die jonge doelman kwam deze zomer over van KRC Genk. Bij de rust had Anderlecht tegen Aalst zijn schaapjes al op het droge. Twee treffers van Mohammed Dauda zorgden voor een dubbele voorsprong.  Na de rust maakte Francis Amuzu er 0-3 van. De eerredder van de thuisploeg kwam te laat.

  Anderlecht moet nog twee groepswedstrijden afwerken. De troepen van Mohamed Ouahbi spelen op maandag 4 september tegen Oud-Heverlee Leuven. Op maandag 9 oktober staat het duel tegen Sporting Charleroi op het programma. Vorig seizoen verloren de beloften de finale. 

  Poll

  Winnen de beloften van Anderlecht dit seizoen de Beker van België?

  (142 stemmen)

  Plaats een reactie

  dinsdag 15 augustus 2017 om 18:53
  Mohammed Dauda naar de eerste elftal samen met Onneykuru in de spits snelheid en techniek, daarom moet Teo gaan halen. Allemaal flauwekul, laat die buitenlandse spelers thuis en speelt met jullie eigen jeugd. Standard draaid ook al niet meer sinds de uitverkoop van Duchâtelet, Die jongens hadden nog 2 seizoenen moeten blijven. Die jeugd zijn er klaar voor, maar onze trainers en besturen nog niet ze moeten allemaal rijpen, bullshit, Hoe oud was Casillas bij zijn begin bij Real Madrid, en Ronaldo bij Man United, Hazard bij Rijsel, Torgan bij Lens enz.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Beloften van Anderlecht boeken zonder Svilar eerste berkersucces