Nieuwe Rode Duivel klopt op de deur: Verwacht telefoon van Martinez

Nieuwe Rode Duivel klopt op de deur: "Verwacht telefoon van Martinez"

15-08-2017 10:04

Roberto Martinez krijgt volgend jaar een erg moeilijke opdracht. Welke 23 Rode Duivels mogen mee naar het WK 2018? Landry Dimata hoopt dat hij binnenkort telefoon krijgt.

De voormalige spits van KV Oostende zit sinds dit seizoen bij Wolfsburg. Misschien kan die transfer hem sneller bij de Rode Duivels brengen. Hij laat zich inspireren door Romelu Lukaku. "Hij heeft gezegd dat ik moest voortdoen zoals ik bezig was. Volgens hem zouden we elkaar snel terugzien bij de Rode Duivels. Op voorwaarde dat ik komend seizoen bevestig in de Bundesliga. Ik verwacht binnenkort wel een telefoontje van Roberto Martínez. Ik ken mijn kwaliteiten en ik weet dat ik elke kans bij de Rode Duivels met twee handen zou grijpen", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

Dimata wil zoveel mogelijk overnemen van Lukaku. "Lukaku is een van de spelers aan wie ik me spiegel. Maar bij de Rode Duivels zijn er wel meer spelers die ik als model neem: Eden Hazard, Christian Benteke... Wat ik zo knap vind aan Romelu is de manier waarop hij is omgegaan met de kritiek. Kop vooruit en hard blijven werken. Dat is een teken dat je mentaal héél sterk staat. Vandaag speelt hij bij Manchester United en is hij een van de vijf beste aanvallers op deze planeet."