Club Brugge-speler moet kastje leegmaken: Leko rekent niet op hem

  Club Brugge-speler moet kastje leegmaken: "Leko rekent niet op hem"

  dinsdag 15 augustus 2017 om 09:10

  Afgelopen week klonk al het gerucht dat Club Brugge een tijdelijke oplossing zoekt voor Dorin Rotariu. De Roemeense flankspeler heeft een fysieke achterstand en komt niet in aanmerking voor speelminuten. Mircea Rednic laat in de Roemeense pers weten dat Moeskroen een oplossing kan zijn.

  In het Roemeense Gazeta geeft de trainer aan dat Rotariu een belangrijke piste is voor hem. "Ik heb al met Roti gepraat, maar hij weet nog niet wat hij wil doen. Club Brugge heeft hem wel al laten verstaan dat de coach niet echt op hem rekent dit seizoen."

  Er wordt bijgevolg wel degelijk gepraat over een uitleenbeurt. "Het klopt dat de clubs momenteel al praten over Rotariu. Ik wil hem er hier heel graag bij en dat is normaal: ik ken hem en heb hem hier nodig in Moeskroen."

  Rednic was in het seizoen 2015-2016 nog coach van Dinamo Boekarest, waar Rotariu toen speelde. Hij kent de wintertrasfer van Club Brugge bijgevolg dus heel goed.

  Plaats een reactie

  oesje +390
  dinsdag 15 augustus 2017 om 09:24
  als ik het mag geloven vorig jaar doen ze hem kochten was hij beter dan chipcu en stancui en nu moet hij al weg weer een toptalent dat Brugge kochtals zoveel maar na een jaar weg juist zoals stromberg was herzelfde
  Vind ik leuk
  Boerken +5898
  dinsdag 15 augustus 2017 om 12:24
  Veel slechter is hij toch ook niet nu
  Vind ik leuk
  dinsdag 15 augustus 2017 om 13:04
  Rotariu valt enkel bij Leko niet in de smaak omwille van mentaliteit of gebrek aan voor de voorbereiding. Overduidelijk was het vorig seizoen dat die jongen wel degelijk kwaliteiten heeft. En een deel meer dan Chipcu, dat ziet iedereen met een fractie voetbalkennis.
  Vind ik leuk
  SD +5243
  dinsdag 15 augustus 2017 om 10:17
  Een les voor Club en al die andere ploegen die kopen op basis van videobeelden samengesteld door makelaars ... Het is tijd dat men terug grijpt naar scouting cellen
  Vind ik leuk
  woensdag 16 augustus 2017 om 17:27
  Ach ze veranderen tegenwoordig van ploeg zoals wij van onderbroek
  Vind ik leuk
  vrijdag 18 augustus 2017 om 23:55
  Hij was, mijn inziens, overtuigend tijdens de PO's maar het liep van bij den beginne van dit seizoen mis. Niks maar ook niks aan het onderhouden van zijn fysiek gedaan: dat kan je tijdens de allerlei testen niet verstoppen. Als je conditie de wensen overlaat dan is natuurlijk moeilijk om een trainer te gaan overtuigen.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Club Brugge-speler moet kastje leegmaken: "Leko rekent niet op hem"