Barça heeft nog twaalf dagen om deal van 150 miljoen af te ronden met Dortmund

Barça heeft nog twaalf dagen om deal van 150 miljoen af te ronden met Dortmund

14-08-2017 22:17

FC Barcelona heeft nog twaalf dagen de tijd om met Borussia Dortmund een akkoord te bereiken over de transfer van Ousmane Dembélé. De Duitse grootmacht heeft een deadline gesteld. Daarna gaat de transferdeur dicht.

Dat betekent dat Barcelona tot 26 augustus heeft om Dembélé binnen te halen. Daarna gaat Dortmund niet meer in op aanbiedingen. Voorzitter Hans-Joachim Watzke bevestigt dat aan Kicker. Het Duitse magazine meldt dat Dortmund 150 miljoen euro wil hebben voor de twintigjarige Fransman.

Voor Dembélé staat inmiddels vast dat hij naar Catalonië wil vertrekken. De vleugelspeler ontbrak vorige week op de training van Dortmund, zonder dat de trainer Peter Bosz daarvan op de hoogte was. De clubleiding van Dortmund schorste hem uiteindelijk voor onbepaalde tijd.

Barcelona is druk op zoek naar de vervanger van Neymar, die recentelijk voor 222 miljoen euro de overstap maakte naar Paris Saint-Germain. Naast Dembélé wordt ook Philippe Coutinho van Liverpool genoemd als Neymar-vervanger. De Braziliaan heeft zelfs een transferverzoek ingediend bij de directie van de Premier League-club.