'Tottenham heeft 30 miljoen euro veil voor nieuwe concurrent van Duivels'

'Tottenham heeft 30 miljoen euro veil voor nieuwe concurrent van Duivels'

14-08-2017 20:36

Colombiaanse media schreven maandag dat de transfer van Davinson Sánchez naar Londen zo goed als rond is, maar de Britse kwaliteitskrant The Guardian heeft later op de dag ander nieuws. Ajax en Tottenham Hotspur hebben sowieso nog geen overeenstemming bereikt over een transfersom.

Een Spurs-delegatie is afgereisd naar Amsterdam om Sánchez (21) in te lijven. The Guardian verwacht dat de vicekampioen van Engeland van plan is om ongeveer dertig miljoen euro te bieden op de Colombiaanse verdediger. Daarbovenop zou Ajax in de toekomst ook nog een flink aantal bonussen tegemoet zien.

De kans lijkt zéér klein dat Ajax akkoord gaat met een dergelijk bod. De Amsterdammers denken eerder aan ongeveer vijftig miljoen euro voor de stopper, die een fantastisch debuutseizoen achter de rug heeft in Nederland. Bij Tottenham zou Sánchez de concurrentie moeten aangaan met Rode Duivels Alderweireld en Vertonghen.

Naast Spurs zouden ook Chelsea en Real Madrid in de markt zijn voor de Colombiaan. De verdediger heeft echter aan vrienden laten weten dat hij zijn loopbaan wil voortzetten bij Tottenham, meldt The Guardian. 

Lees ook: Sánchez-onderhandelingen 'in vergevorderd stadium': 'Hij wil naar Engeland'