Knap: BBC zet meteen twee Rode Duivels in Team Van De Week

Knap: BBC zet meteen twee Rode Duivels in Team Van De Week

14-08-2017 18:10
8

De Belgen zijn met wisselend succes begonnen aan het nieuwe Premier League-seizoen. Michy Batshuayi viel tegen bij Chelsea, maar Romelu Lukaku én Toby Alderweireld maakten wel indruk.

Beide Rode Duivels zijn namelijk opgenomen in het Team Van De Week van BBC, opgesteld door ex-speler Garth Crooks. "Bij Tottenham waren er een aantal knappe prestaties. Christian Eriksen heerste op het middenveld, Kyle Walker-Peters lijkt een ster in wording. Maar het was de autoriteit van Alderweireld die de toon zette voor de zege. Aangezien er geen grote namen zijn gekomen deze zomer, moet het wel een opluchting zijn dat Tottenham de Belgische international heeft gehouden."

Lukaku is natuurlijk moeilijk te negeren, want hij scoorde meteen twee goals bij zijn competitiedebuut. "De Belg doet steeds meer denken aan Didier Drogba, en dat is precies waarom Mourinho hem heeft gekocht. Niemand weet beter wat een speler als Drogba waard is dan Mourinho. Het moet mooi geweest zijn om hem voor de neus van Chelsea weg te kapen. Mourinho weet heel goed dat een speler als Lukaku van pas zou komen voor Conte."

Het volledige team: Lossl, Walker, Alderweireld, Jones, Ward, Rooney, Matic, Alli, Okaka, Lukaku, Mounie.