We hadden voor hetzelfde geld naast Club Brugge kunnen prijken

  "We hadden voor hetzelfde geld naast Club Brugge kunnen prijken"

  zondag 13 augustus 2017 om 14:09

  Waasland-Beveren is goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Zaterdag won het nog overtuigend met 0-3 op het veld van KV Oostende. Na drie speeldagen tellen de Waaslanders vijf punten. Heel mooi, maar Olivier Myny denkt dat zijn ploeg eigenlijk meer had verdiend. 

  In Het Laatste Nieuws laat Myny zich uit over de start van Waasland-Beveren. "We hadden voor hetzelfde geld naast Club Brugge met 9 op 9 kunnen prijken. Nu is 5 op 9 eigenlijk een te karige beloning voor het goede voetbal dat we in deze competitie al brachten."

  Op de volgende speeldag staat de Derby van het Waasland op het programma. Bij Waasland-Beveren zijn ze klaar voor de ontmoeting met Lokeren. "Zonder veel spraakmakende transfers is Waasland Beveren toch een ander team geworden. Hopelijk kunnen we dit doortrekken volgende week tegen Lokeren, zeker met het mentale voordeel dat we tegenover hen hebben opgebouwd. Die derby leeft enorm bij onze supporters."

  Poll

  Wat verwacht je van de derby?

  (169 stemmen)

  Plaats een reactie

  Boerken +6091
  zondag 13 augustus 2017 om 15:20
  Proficiat aan
  Beveren en Philippe Clement .
  Vind ik leuk
  Geofpurple +3020
  zondag 13 augustus 2017 om 16:18
  Al goed en wel maar das ook alweer het 3de bericht hierover. Met mooi voetbal bereik je niet noodzakelijk de punten. Hoe leuk waasland tegenwoordig ook voetbalt, daar draait het uiteindelijk niet om
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "We hadden voor hetzelfde geld naast Club Brugge kunnen prijken"