Ook op mijn leeftijd bezorgt me dit nog steeds kippenvel

  "Ook op mijn leeftijd bezorgt me dit nog steeds kippenvel"

  zaterdag 12 augustus 2017 om 23:43

  Zaterdag was Tim Matthys de gevierde man tegen KAA Gent. In de slotfase bezorgde de invaller KV Mechelen een punt (1-1) tegen de Buffalo's. Na de match was de voormalig Gent-speler een gelukkig man. 

  "Het doet me enorm veel plezier dat ik op mijn 33e nog steeds beslissend kan zijn voor de ploeg. Dat het net tegen Gent was, blijft natuurlijk speciaal voor mij. Ik voelde vlak voor de rust dat ik mijn kans zou krijgen in de tweede helft. Ik heb me volledig gegeven en kon gelukkig nog voor de gelijkmaker zorgen", aldus Matthys op de website van KV Mechelen.

  "Eigenlijk had ik nog de winnende treffer aan mijn voet, maar de bal bleef iets te ver onder mij steken om goed te kunnen uithalen. Ik ben heel tevreden met mijn invalbeurt. De coach heeft de eerste drie wedstrijden voor dezelfde namen gekozen, maar met deze prestatie heb ik toch laten zien dat ik nog niet afgeschreven ben."

  Matthys bedankte ook het publiek. "Ook de steun van de supporters doet me enorm deugd. Wanneer je dat stadion ziet ontploffen, wanneer mijn naam door het stadion galmt: ook op mijn leeftijd bezorgt me dit nog steeds kippenvel."

  Plaats een reactie

  Boerken +5898
  zondag 13 augustus 2017 om 15:28
  Tim altijd al een goede winger gevonden
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  "Ook op mijn leeftijd bezorgt me dit nog steeds kippenvel"