Ontevreden Maes: Dan weet je waarom we nul punten hebben

  Ontevreden Maes: "Dan weet je waarom we nul punten hebben"

  zaterdag 12 augustus 2017 om 23:29

  Peter Maes zat zaterdag opnieuw op de bank bij Lokeren. Maar de trainer beleefde geen fijne comeback op Daknam. Lokeren verloor immers met 0-2 van Moeskroen. De Waaslanders blijven zo achter met een 0 op 9. 

  "In de beginfase van de wedstrijd hadden we goede momenten, maar dan valt het tegendoelpunt en dan laten sommigen hun hoofd al hangen", reageerde Maes tegenover Sporza. "Als je ziet dat je na drie wedstrijden al zeven tegendoelpunten moet slikken en er zelf geen enkel weet te maken, weet je waarom je nul punten hebt. Ik heb vandaag veel gezien en daar gaan we de komende weken aan werken."

  Ook Davino Verhulst had weinig reden om blij te zijn. "We beginnen redelijk goed, maar bij de eerste grote kans tegen slikken we meteen een doelpunt. Dan is het moeilijk om de koppen terug bij elkaar te krijgen. De gelatenheid na de 0-1 is niet geheel onlogisch als je bedenkt dat je de vorige twee wedstrijden slaag hebt gekregen. Met deze trainer zou dat niet meer mogen gebeuren en we moeten er voor zorgen dat we opnieuw als team en als vechtersbazen op het veld staan", stelt de doelman van Lokeren.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  Ontevreden Maes: "Dan weet je waarom we nul punten hebben"