Tienkoppig Westerlo verspeelt de overwinning in de slotfase

  Tienkoppig Westerlo verspeelt de overwinning in de slotfase

  zaterdag 12 augustus 2017 om 22:36

  KVC Westerlo heeft zaterdag opnieuw niet kunnen winnen in de Proximus League. Thuis tegen Tubize kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De Kemphanen speelden wel heel lang met tien man.

  Vlak na de pauze kreeg bij Westerlo Maxime Annys rood. Toch kon de thuisploeg met een man minder op voorsprong klimmen. Daar zorgde Cedric Vangeel voor. Tien minuten voor affluiten legde Florent Stevance de 1-1 eindstand vast. Voor beide ploegen was het het eerste punt van het nog jonge seizoen.

  Eerder op zaterdag nam Roeselare met 3-1 de maat van Oud-Heverlee Leuven. Vrijdag won Cercle Brugge met 2-0 van Union. Op zondag staat Lierse - Beerschot-Wilrijk nog op het programma. Als de Ratten winnen komen ze samen met Roeselare en Cercle Brugge mee aan de leiding, die twee ploegen wisten hun eerste twee matchen van het seizoen te winnen. 

  Plaats een reactie

  BerreV +2
  zondag 13 augustus 2017 om 10:51
  Die scheids had Annys geen tweede keer geel mogen geven. Westel wel met 10 man nog betere ploeg. Maar die scheids floot dacht ik zijn eerste match in de eerste klasse ( 1 B). Het is de eerste keer nadat je alleen amateurs hebt gefloten altijd moeilijk. Was toch al veel eerlijker voor Westerlo dan Vermeiren tegen Cercle, maar ja die speelde dan ook bij de jeugd van cercle.


  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Tienkoppig Westerlo verspeelt de overwinning in de slotfase