Blamage voor KV Oostende, Waasland-Beveren haalt uit in de Versluys Arena

12-08-2017 22:18
5

Hoe kunnen we het best de seizoensstart van KV Oostende omschrijven? Als volledig mislukt. Zaterdag slaagden de Kustboys er weer niet in om te scoren en/of een punt te pakken. Tegen Waasland-Beveren ging het thuis pijnlijk met 0-3 de boot in.

Bij KV Oostende ging zaterdag in de eerste helft 45 minuten het licht uit. In de eerste plaats bij de ervaren mannen. Silvio Proto ging al na 3 minuten zwaar in de fout. De doelman schatte een voorzet verkeerd in en Nana Ampomah profiteerde, 0-1. Daarna stapelden Zarko Tomasevic en Nicolas Lombaerts de fouten op. Zinho Gano vond dat helemaal niet erg, want hij wist twee keer te scoren. De 0-3 ruststand was zelfs niet overdreven.

Ook na de rust bleven de thuisfans op hun honger zitten. Op enkele momenten keerden de Versluys Arena zichzelf tegen KVO. Er klonken een paar fluitconcerten bij balbezit van Oostende en wanneer Waasland-Beveren de bal had, werd er licht gevierd. In de slotfase kreeg de thuisploeg nog enkele kansen om te scoren, maar dat lukte niet.