Van Holsbeeck laat zich uit over de interesse in Teodorczyk

  Van Holsbeeck laat zich uit over de interesse in Teodorczyk

  zaterdag 12 augustus 2017 om 22:09

  In het eerste deel van vorig seizoen scoorde Lukasz Teodorczyk met de ogen toe. Na de winterstop was de Pool nog maar een schim van zichzelf. Hij speelt daarom nog altijd voor Anderlecht.

  Ondanks dat Teodorczyk minder scoort, volgen ploegen hem nog altijd. Tenminste dat beweert Herman Van Holsbeeck. Al zit een transfer er niet meteen aan te komen. "Ik heb al een 25-tal telefoontjes van verschillende makelaars voor hem gehad, maar heb nog steeds geen concreet bod in mijn mailbox ontvangen", aldus Van Holsbeeck tegenover La Dernière Heure. 

  Volgens Van Holsbeeck is er bij Anderlecht momenteel geen probleem Teodorczyk. "Hij heeft gewoon een goal nodig. Het belangrijkste is dat hij hard blijft werken, wij blijven hem alvast steunen." Dit seizoen trof de Pool nog niet raak. Zondag krijgt hij tegen Charleroi een nieuwe kans. Vorig seizoen bezorgde hij paars-wit met twee treffers in het Zwarte Land de titel. 

  Poll

  Gaat Teodorczyk dit seizoen opnieuw meer dan 20 keer scoren?

  (485 stemmen)

  Plaats een reactie

  Toca +28081
  zaterdag 12 augustus 2017 om 22:16
  Misschien kan hij de draad morgen weer oppikken waar hij hem vorig seizoen verloren is. Of hij er 20 maakt dit seizoen, ik hoop van wel maar denk van niet.
  Maar belangrijk gaat hij nog zijn, daar ben ik van overtuigd.
  Vind ik leuk
  Holy Guido +692
  zaterdag 12 augustus 2017 om 23:02
  Hij gaat voor 30 stuks dit seizoen !
  Vind ik leuk
  Boerken +6091
  zondag 13 augustus 2017 om 15:32
  Ge moet hem gebruiken voor wat hij goed in is, hij is het heus niet verleerd, maar hoe meer er over geschreven wordt hoe moeilijker voor hem wordt , dan zal hij zich alleen pp de wereld voelen, trouwens hij zou toch perfect moeten kunnen aangespeeld worden door kums en consoorten !
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Van Holsbeeck laat zich uit over de interesse in Teodorczyk