Van Holsbeeck laat zich uit over de interesse in Teodorczyk

Van Holsbeeck laat zich uit over de interesse in Teodorczyk

zaterdag 12 augustus 2017 om 22:09

In het eerste deel van vorig seizoen scoorde Lukasz Teodorczyk met de ogen toe. Na de winterstop was de Pool nog maar een schim van zichzelf. Hij speelt daarom nog altijd voor Anderlecht.

Ondanks dat Teodorczyk minder scoort, volgen ploegen hem nog altijd. Tenminste dat beweert Herman Van Holsbeeck. Al zit een transfer er niet meteen aan te komen. "Ik heb al een 25-tal telefoontjes van verschillende makelaars voor hem gehad, maar heb nog steeds geen concreet bod in mijn mailbox ontvangen", aldus Van Holsbeeck tegenover La Dernière Heure. 

Volgens Van Holsbeeck is er bij Anderlecht momenteel geen probleem Teodorczyk. "Hij heeft gewoon een goal nodig. Het belangrijkste is dat hij hard blijft werken, wij blijven hem alvast steunen." Dit seizoen trof de Pool nog niet raak. Zondag krijgt hij tegen Charleroi een nieuwe kans. Vorig seizoen bezorgde hij paars-wit met twee treffers in het Zwarte Land de titel. 

Poll

Gaat Teodorczyk dit seizoen opnieuw meer dan 20 keer scoren?

(485 stemmen)

Plaats een reactie

Toca +5457
zaterdag 12 augustus 2017 om 22:16
Misschien kan hij de draad morgen weer oppikken waar hij hem vorig seizoen verloren is. Of hij er 20 maakt dit seizoen, ik hoop van wel maar denk van niet.
Maar belangrijk gaat hij nog zijn, daar ben ik van overtuigd.
Vind ik leuk
zaterdag 12 augustus 2017 om 23:02
Hij gaat voor 30 stuks dit seizoen !
Vind ik leuk
Bacco +1602
zondag 13 augustus 2017 om 00:18
Als hij goede voorzetten krijgt of door een goede pass voor de goal gezet wordt, dan maakt hij er zeker 20. Niet aan twijfelen. Zijn sterkte ligt in het strafschopgebied, geef hem geen kans of ruimte, of de bal hangt bijna zeker in het netje. Maar uit het strafschopgebied is hij niets waard, buiten dat hij heel goed druk zet op een verdediging. Maar in the box is hij een sterk wapen.
Vind ik leuk
Rudi653 +190
zondag 13 augustus 2017 om 09:11
Awel bacco, dat perfect theo beschreven. De laatste pas is momenteel niets waard.theo moet de bal in de 16 hebben en dan gaat hij knallen
Vind ik leuk
Boerken +1445
zondag 13 augustus 2017 om 15:32
Ge moet hem gebruiken voor wat hij goed in is, hij is het heus niet verleerd, maar hoe meer er over geschreven wordt hoe moeilijker voor hem wordt , dan zal hij zich alleen pp de wereld voelen, trouwens hij zou toch perfect moeten kunnen aangespeeld worden door kums en consoorten !
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Van Holsbeeck laat zich uit over de interesse in Teodorczyk