Vanhaezebrouck: Misschien was de videoref aan het slapen

Vanhaezebrouck: "Misschien was de videoref aan het slapen"

12-08-2017 21:08
7

KAA Gent heeft zaterdag opnieuw niet kunnen winnen in de Jupiler Pro League. Op het veld van KV Mechelen kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ondanks het derde puntenverlies op rij was Hein Vanhaezebrouck niet volledig ontevreden. Als was de trainer van KAA Gent ook niet echt opgezet met de leiding. 

KAA Gent gaf in de slotfase de zege uit handen. "We hadden een tweede en een derde doelpunt moeten maken en dan was de wedstrijd gespeeld. Als het 0-1 blijft, weet je dat er altijd iets kan mislopen", aldus Vanhaezebrouck tegenover Sporza.

"In de eerste helft scoorden we trouwens nog eens, maar blijkbaar was het buitenspel. Was het niet goed te zien? Misschien was de videoref aan het slapen. Of zijn er niet genoeg camera's? Dan is dat wel een probleem als er niet in elk stadion evenveel camera's hangen. Ach ja, defensief stonden we goed, offensief niet. De misser van Kubo? Hij nam de verkeerde beslissing. Anders was het altijd bingo."

"Dit was onze beste match op KV Mechelen van de voorbije vier jaar. We krijgen alleen het resultaat niet dat we verdienden. Net als vorige week. We hadden hier ook met 6 op 9 kunnen staan en dan waren we mee met de andere ploegen."

Lees ook: "We waren te braaf en moesten het spel ondergaan"