Boeckx geeft zijn versie van de feiten rond incident Trebel

Boeckx geeft zijn versie van de feiten rond incident Trebel

zaterdag 12 augustus 2017 om 17:42

Anderlecht versterkte deze zomer meerdere linies, waardoor de concurrentiestrijd heviger is geworden bij de recordkampioen. Het zou voor coach René Weiler moeilijker zijn geworden om iedereen tevreden te houden. Naar verluidt was Adrien Trebel zeer gepikeerd na de match tegen KV Oostende. Frank Boeckx nuanceert.

Trebel had tijdens de openingsmatch op Antwerp (0-0) nog een basisplaats, maar moest het een week later doen met het statuut van invaller. Na de match zou hij uit onvrede direct de kleedkamers hebben opgezocht, waar hij volgens de berichten gekalmeerd moest worden door Boeckx, die in Het Nieuwsblad van zaterdag zijn versie van de feiten geeft.

Boeckx onthult: "Trebel vluchtte meteen naar binnen omdat hij een stamp had gekregen en ijs wilde leggen. Ik dacht ook dat hij ontgoocheld was dat hij slechts mocht invallen en wilde hem alleen maar zeggen dat hij de supporters moest groeten. ‘Ik ben helemaal niet boos’, zo zei hij.'' Boeckx merkte echter toch enige ontevredenheid bij zijn ploegmaat. De manier waarop hij het zei, leek dan weer dat hij wel boos was.''

Plaats een reactie

dakcota +2191
zaterdag 12 augustus 2017 om 19:00
Een speler die blij is om op de bank te zitten moeten we nog uitvinden.
Vind ik leuk
DDT +1393
zaterdag 12 augustus 2017 om 19:37
Boeckx misschien lol
Vind ik leuk
dakcota +2191
zondag 13 augustus 2017 om 19:53
Touché. En simons in zijn nieuw contractjaar
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Boeckx geeft zijn versie van de feiten rond incident Trebel