OPSTELLING: Gent met mes op de keel naar Mechelen; Hein gooit team overhoop

  OPSTELLING: Gent met mes op de keel naar Mechelen; Hein gooit team overhoop

  zaterdag 12 augustus 2017 om 17:13

  AA Gent staat voor een belangrijke en lastige verplaatsing. De Buffalo's moet op bezoek bij KV Mechelen een 0 op 9 voorkomen. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck hoopt de dramatische reeks een halt toe te roepen met de volgende elf namen.

  De belangrijste wijziging bij AA Gent vindt onder de lat plaats. Lovre Kalinic keert namelijk terug in de basiself, nadat hij in de heenmatch tegen SC Rheindorf Altach zijn teen brak. De Kroaat miste hierdoor de start van de competitie en de opluchting zal groot zijn dat hij weer van de partij is. Ook recordaankoop Franko Andrijasevic is weer helemaal fit en start gelijk. Moses Simon zat eveneens bij de selectie, maar de herstelde flankspeler zaterdag viel buiten de wedstrijdselectie.

  Tegenover de terugkeer van Kalinic en Andrijasevic staat wel de afwezigheid van Nana Asare. De ervaren pion moet de wedstrijd wegens ziekte laten schieten. Vanhaezebrouck heeft overigens stevig ingegrepen na de 0-1 nederlaag tegen Royal Antwerp FC. De bekritiseerde coach stelt zaterdagavond zes nieuwe namen op. Yannick Ferrera heeft na de 2-2 remise bij Waasland-Beveren wel het vertrouwen gehouden in zijn ploeg en start met de verwachte elf.

  Plaats een reactie

  Joesay +373
  zaterdag 12 augustus 2017 om 17:19
  Diene foto van Hein hierboven is echt de max, is precies een kop van een gorilla :D
  Vind ik leuk
  Lord Wenger +11427
  zaterdag 12 augustus 2017 om 17:20
  Alé hup, eens 90 minuten vol gaan en met wat puntjes terugkeren. Hebben de kranten volgende week niks meer om over te schrijven.

  Btw chapeau aan het Mechelen bestuur en hun supporters dat er een eerbetoon wordt gehouden tijdens de match, voor één van onze supporters die zich hard heeft ingezet voor de club. Maar nu niet meer onder ons is, helaas!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OPSTELLING: Gent met mes op de keel naar Mechelen; Hein gooit team overhoop