OFFICIEEL: Voormalig Rode Duivel gaat aan de slag in de Nederlandse Tweede Klasse

  OFFICIEEL: Voormalig Rode Duivel gaat aan de slag in de Nederlandse Tweede Klasse

  zaterdag 12 augustus 2017 om 16:08

  Marvin Ogunjimi heeft weer een nieuwe ploeg. Zaterdag maakte MVV Maastricht bekend dat de voormalig Rode Duivel naar Nederlands Limburg trekt. Bij de tweedeklasser tekende Ogunjimi een contract voor twee seizoenen.

  De afgelopen jaren versleet Ogunjimi heel wat clubs. MVV neemt de aanvaller over van de Kazachse club Oqjetpes FK Kökşetaw. Eerder speelde hij ook in Albanië, Thailand, Noorwegen, Zuid-Korea en Spanje. In ons land brak Ogunjimi door bij KRC Genk. De Limburgers verhuurden hem destijds al een tijdje aan een Nederlandse tweedeklasser, RKC Waalwijk. In België kwam Ogunjimi ook nog uit voor Standard, Beerschot AC en Oud-Heverlee Leuven. Die ploegen huurden hem destijds van het Spaanse Real Mallorca. 

  Zijn nieuwe trainer Ron Elsen is blij met de komst van Ogunjimi: ‘"Ik heb een aantal gesprekken gevoerd met Marvin. In onze gesprekken bleek zijn motivatie en betrokkenheid heel hoog. Hij was al op de hoogte van de club, onze trainings- en speelwijze en andere details. De naam Marvin Ogunjimi zal bij veel voetballiefhebbers een belletje doen rinkelen. Als je naar zijn staat van dienst kijkt, neem ik daar mijn petje voor af", klinkt het op de website van MVV.

  "De laatste jaren is Marvin echter, mede dankzij een zware blessure, enigszins op een dood spoor geraakt. De club MVV Maastricht en Marvin Ogunjimi slaan de handen nu ineen. We kunnen elkaar helpen, elkaar versterken. Voor de relatief jonge groep, neemt hij ook een stuk ervaring mee. Daar zijn wij erg blij mee. Marvin is een technische jongen, die snelheid in huis heeft, net als een neusje voor de goal. Het type spits dat precies in ons systeem past", besluit Elsen.

  Poll

  Gaat Ogunjimi slagen in Nederland?

  (92 stemmen)

  Plaats een reactie

  SD +6021
  zaterdag 12 augustus 2017 om 16:14
  Voor hoe lang ?
  Vind ik leuk
  Tom♡rsca +244
  zaterdag 12 augustus 2017 om 16:23
  Het zal lang duren. Nen dikke loser is da want zoveel heeft dieje ni bewezen hé wa stellen die landen nu voor buiten spanje en was hij ook al te plat de platte veul plezier bij mvv mor denk niet dat dieje ga slagen PRUTSER
  Vind ik leuk
  firedwarf +2569
  zaterdag 12 augustus 2017 om 16:52
  neusje voor goals... Denk da ge em dan toch eerst een feestneus gaat moeten opzetten want de laatste keer dat hij nog scoorde was de aarde nog plat... :p
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: Voormalig Rode Duivel gaat aan de slag in de Nederlandse Tweede Klasse