Bolat solliciteert bij andere Belgische club: Wil ik misschien nog voor spelen

  Bolat solliciteert bij andere Belgische club: "Wil ik misschien nog voor spelen"

  zaterdag 12 augustus 2017 om 15:26

  Sinan Bolat is terug in België. De doelman probeert zijn carrière nu te herlanceren bij Antwerp FC. Maar als het van hem afhangt, wordt het mogelijk niet zijn laatste Belgische club.

  De doelman is amper 28 jaar oud, maar heeft toch een pak Belgische clubs op zijn CV staan. Hij speelde al voor KRC Genk, Standard, Club Brugge en nu Antwerp. Aan zijn allereerste ploeg, Genk, houdt hij veel goede herinneringen over. "Bij Genk is het voor mij allemaal begonnen toen ik zes of zeven jaar oud was. Ik heb er heel veel bijgeleerd", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

  "Genk blijft één van de grootste clubs van België, ook al verliep mijn vertrek een beetje stroef. Toch blijf ik Genk altijd dankbaar. Ik heb nooit een haatgevoel gehad tegenover die club. Misschien wil ik er nog wel ooit spelen. Het is op vijf of tien minuutjes van mijn thuis", besluit hij.

  Plaats een reactie

  firedwarf +2576
  zaterdag 12 augustus 2017 om 15:29
  NOOIT of te NIMMER is hij nog welkom op genk , hoe hij naar standard vertrokken is... Arm schaap en dat voor een X5 bmwke indertijd
  Vind ik leuk
  Boerken +6088
  zaterdag 12 augustus 2017 om 19:31
  Hij zal nu wel ne x6 moeten hebben als hij naar genk gaat
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1456
  zaterdag 12 augustus 2017 om 22:43
  Firedwarf, dan is er eens ene die het in zijn hoofd haalt om daar te willen spelen, is hij niet welkom. Niet iedereen wil voor een bioscooppubliek spelen hoor.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Bolat solliciteert bij andere Belgische club: "Wil ik misschien nog voor spelen"